Näitä on pitänyt tehdä monen monta kertaa, mutta jotenkin valmistaminen on jäänyt ajatuksen tasolle. Miespuolinen Kanelibasilika ostaa välillä itselleen iltaruuaksi valmiita pinaattilettuja, jotka toki maistuvat kovassa kiireessä. Mutta mutta, kuten pinaattikeitonkin osalta, nämä itsetehdyt tuntuvat olevan ihan eri planeetalta. Me paistoimme letut valurautaisessa blinipannussa ja ne saivat näin ihanan rapsakan pinnan. Ei muuta kun puolukkahilloa päälle ja herkuttelemaan.
5 dl maitoa
2 kananmunaa
150 g pakaste pinaattia
1 tl suolaa
3 dl jauhoja
1 rkl öljyä
Sekoita kananmunat ja sulatettu pinaatti maidon joukkoon. Lisää suola ja vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi. Lisää vielä öljy ja laita taikina vetäytymään jääkaappiin puoleksi tunniksi. Paista letut joko pienille letuille tarkoitetulla pannulla tai blinipannulla. Nauti puolukkahillon kera.
5 dl maitoa
2 kananmunaa
150 g pakaste pinaattia
1 tl suolaa
3 dl jauhoja
1 rkl öljyä
Sekoita kananmunat ja sulatettu pinaatti maidon joukkoon. Lisää suola ja vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi. Lisää vielä öljy ja laita taikina vetäytymään jääkaappiin puoleksi tunniksi. Paista letut joko pienille letuille tarkoitetulla pannulla tai blinipannulla. Nauti puolukkahillon kera.
Kommentit